Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notcies | Inici |
Divendres, 30 Octubre 2020
Advertiment Legal

Identificaci

El present Avis Legal ha estat creat per la FUNDACIO ESPORTSALUS (La Fundaci) amb CIFG63584130, situada al C/ Teodora Lamadrid, 47, baixos, 08022 de Barcelona.

La FUNDACIO ESPORTSALUS t per objecte la realitzaci de prestacions socials. La Fundaci est inscrita al Registre de la Direcci General de Dret i dEntitats Jurdiques del Departament de Justcia de la Generalitat de Catalunya amb el n 2041.

Propietat intellectual. La Fundaci es titular en exclusiva de tots els continguts del lloc web www.esportsalus.org:textos, grfics, imatges, logotips, arxius de sotfware, colors, estructura, selecci, ordenaci y presentaci de continguts, el programa dordinador per la seva creaci i el seu funcionament; est totalment prohibida la reproducci total i/o parcial, comunicaci pblica i emmagatzematge daquesta pgina web i de qualsevol altre material i/o element que la integri protegit per la Llei de Propietat Intellectual sense la obtenci del consentiment previ de la Fundaci.

Condicions generals ds.

Lusuari de la pgina web ( en endavant lusuari), accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avis Legal, en la versi publicada per la Fundaci en el mateix moment que lusuari accedeixi a la web.

La pgina web pot ser visitada lliurement i lusuari es compromet a usar els continguts i serveis de conformitat a la llei i el present Avis legal. En aquest sentit lusuari sabstindr dusar la pgina web amb finalitats o efectes illcits, prohibits o lesius dels drets o interessos de tercers.

Est prohibit fer un mal s del servei de la pgina web fent-la servir per enviar e-mails no desitjats, insultar, assetjar o per finalitats contrries a les condicions del s o de la poltica de privacitat.

La Fundaci no s responsable de les opinions o comentaris dels usuaris, dels errors o omissions, dels continguts de la web o daltres continguts als que es pugui accedir a travs daquesta ni dels danys derivats de ls de la web, ni per qualsevol actuaci realitzada basant-se en la informaci facilitada a la web.

La Fundaci no garanteix labsncia de virus o altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions al sistema informtic, en els documents electrnics o els fitxers de lusuari de la web; tampoc respon pels danys i perjudicis que aquests elements puguin ocasionar als usuaris ni a tercers.

El contingut de la pgina web podr ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment sense previ avis.

La Fundaci es reserva el dret a actualitzar els continguts de la de la pgina web i eliminar-los, limitar i impedir laccs als seus continguts de forma temporal o definitiva sense prvia notificaci.

Seguretat

La informaci personal facilitada ser protegida amb els estndards i la tecnologia del sector. Lusuari es responsable de mantenir la confidencialitat de la prpia contrasenya nica i de la informaci del seu compte i tamb de controlar laccs a les comunicacions electrniques.

Enllaos a altres pgines web

Si en la pgina web lusuari pot trobar enllaos a altres pgines web, links, banners, etc. que estan gestionats per tercers, La Fundaci no assumeix la responsabilitat de problemes derivats de lenlla a la pgina web; a ttol enunciatiu i no limitatiu sobre el seu funcionament, accs, dades, informaci, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus serveis, els seus propis enllaos y/o els seus continguts.

Lestabliment de qualsevol tipus denlla des de aquesta pgina web a una altra web, no implica cap tipus de relaci, collaboraci o dependncia entre la Fundaci i el responsable de laltre web.

Protecci de dades personals

De conformitat al que disposa la Llei Orgnica 15/1999 de 13 de desembre sobre protecci de dades de carcter personal, sinforma a lusuari que les dades personals facilitades a travs de la pgina web seran incorporats als fitxers de la FUNDACIO ESPORTSALUS. Els fitxers estan degudament inscrits davant lAgncia Espanyola de Protecci de Dades i tenen per finalitat: el contacte amb els usuaris, la prestaci de la petici realitzada i lenviament dinformaci que pugui dinters per lusuari.

Pot exercitar els drets daccs, rectificaci, cancellaci i oposici adreant un escrit a la FUNDACIO ESPORTSALUS amb domicili al C/ Teodora Lamadrid, 47, baixos, 08022, Barcelona o escrivint a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Llei aplicable i jurisdicci

Aquest Avs Legal es regeix per la llei Espanyola. En cas de controvrsia o desavinena derivada daquest i per la resoluci de qualsevol conflicte, les parts acorden la submissi als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona amb renuncia a qualsevol altre fur o jurisdicci que els pugui correspondre.


Informaci tcnica i crdits
Copyright 2010 Fundaci Esportsalus.
Tots els drets reservats.
Espai optimitzat per a qualsevol navegador actual.
Disseny i manteniment: www.comunicadigital.com

 

ACTIVITAT

EL DEPORTE COMO HERRAMIENTA EDUCATIVA Programa "Para Todos La 2" de La 2 de TVE - Ems 18 de mar de 2011

Conferncia DIR -23 de setembre 2009

DEPORTE INFANTIL Y JUVENIL, UNA ESCUELA DE VIDA Y SALUD
Conferncia Aula Estadio Aretoa (Fundacin Estadio)
Mariona Corbella - Vitoria, 7 de gener de 2010


OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERNCIES ... ADREATS A TCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formaci que poden sollicitar Ajuntaments de fora de la provncia de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundaci La Caixa i l'assessorament de la Fundaci Esportsalus, lAgrupaci Bara Jugadors presenta el nou ENGANXA'T A L'ESPORT, una jornada per fomentar la prctica esportiva com a factor de protecci davant el consum problemtic de drogues, aix com ladquisici dhbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCI

(SAP)

DE FUNDACI ESPORTSALUS

El SAP s un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenci de conductes de risc.

TALLERS DE PREVENCI adreats a alumnes de 6 dEducaci Primria, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundaci Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la provncia de Barcelona).