Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notcies | Inici |
Divendres, 30 Octubre 2020

Vols collaborar en la realitzaci de les activitats i programes per a la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones?.

Collabora amb FUNDACI ESPORTSALUS i entre tots farem que els nostres programes puguin arribar al mxim de persones possible.

Pots fer aportacions econmiques peridiques o puntuals, o bdonacions materials.

Qualsevol ajuda ser

Fes el teu donatiu a travs de l'aplicatiu Paypal. O b, omple aquesta butlleta d'inscripci (PDF), imprimeix-la i envia-la complimentada i firmada per correu o fax a:

  • Per correu:

Fundaci Esportsalus

c/ Teodora Lamadrid, 47, baixos

08022 Barcelona

.

  • Per fax al nmero 93 418 45 63Per ms informaci podeu trucar al telfon 93 417 85 00 o b enviar un e-mail amb la vostra consulta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Donaciones

Gracias por su donacin

Amount: 


OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERNCIES ... ADREATS A TCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formaci que poden sollicitar Ajuntaments de fora de la provncia de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundaci La Caixa i l'assessorament de la Fundaci Esportsalus, lAgrupaci Bara Jugadors presenta el nou ENGANXA'T A L'ESPORT, una jornada per fomentar la prctica esportiva com a factor de protecci davant el consum problemtic de drogues, aix com ladquisici dhbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCI

(SAP)

DE FUNDACI ESPORTSALUS

El SAP s un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenci de conductes de risc.

TALLERS DE PREVENCI adreats a alumnes de 6 dEducaci Primria, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundaci Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la provncia de Barcelona).