Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notícies | Inici |
Dissabte, 23 Setembre 2023
Donatius i Col·laboracions

Vols col·laborar en la realització de les activitats i programes per a la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones?.

 

Col·labora amb FUNDACIÓ ESPORTSALUS i entre tots farem que els nostres programes puguin arribar al màxim de persones possible.

Pots fer aportacions econòmiques periòdiques o puntuals, o bé donacions materials.

Qualsevol ajuda serà

 

 

Fes el teu donatiu a través de l'aplicatiu Paypal. O bé, omple aquesta butlleta d'inscripció (PDF), imprimeix-la i envia-la complimentada i firmada per correu o fax a:

  • Per correu:

Fundació Esportsalus

c/ Teodora Lamadrid, 47, baixos

08022 – Barcelona

.

  • Per fax al número 93 418 45 63Per més informació podeu trucar al telèfon 93 417 85 00  o bé enviar un e-mail amb la vostra consulta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 


OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERÈNCIES ... ADREÇATS A TÈCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formació que poden sol·licitar Ajuntaments de fora de la província de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundació La Caixa i l'assessorament de la Fundació Esportsalus, l’Agrupació Barça Jugadors presenta el nou “ENGANXA'T A L'ESPORT”, una jornada per fomentar la pràctica esportiva com a factor de protecció davant el consum problemàtic de drogues, així com l’adquisició d’hàbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCIÓ

(SAP)

DE FUNDACIÓ ESPORTSALUS

El SAP és un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenció de conductes de risc.

 

TALLERS DE PREVENCIÓ adreçats a alumnes de 6è d’Educació Primària, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundació Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la província de Barcelona).