Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notcies | Inici |
Divendres, 30 Octubre 2020
Context actual

Ms de 20 anys dexperincia


Fundaci Esportsalus neix com a tal lany 2004, amb el nom de Fundaci Mensalus,per mant lactivitat que des de 1986 portava desenvolupant lassociaci Sportdrog, i posteriorment mbits Sport.


Els programes que fins al moment shavien dut a terme se centraven bsicament en la reinserci de persones drogodependents a travs de lesport.

Sense abandonar la seva essncia inicial, la Fundaci ha anat ampliant el seu marc dactuaci, desenvolupant programes que han donat cobertura a noves problemtiques socials, arribant a nous collectius desfavorits i amb pocs recursos, aix com a segments de la poblaci exposats a noves conductes de risc.

De la mateixa manera, les rees d'actuaci s'han anat ampliat amb els anys, mantenint l'activitat en el terreny assistencial per tamb desenvolupant programes de prevenci i formaci.


 

OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERNCIES ... ADREATS A TCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formaci que poden sollicitar Ajuntaments de fora de la provncia de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundaci La Caixa i l'assessorament de la Fundaci Esportsalus, lAgrupaci Bara Jugadors presenta el nou ENGANXA'T A L'ESPORT, una jornada per fomentar la prctica esportiva com a factor de protecci davant el consum problemtic de drogues, aix com ladquisici dhbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCI

(SAP)

DE FUNDACI ESPORTSALUS

El SAP s un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenci de conductes de risc.

TALLERS DE PREVENCI adreats a alumnes de 6 dEducaci Primria, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundaci Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la provncia de Barcelona).