Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notícies | Inici |
Dissabte, 23 Setembre 2023
Què fem?

.

L’objectiu de la Fundació és el disseny, el desenvolupament i la prestació de programes d'incorporació social, assistencials i de prevenció i formació.


A través de diferents metodologies, els programes s’adapten a les necessitats actuals de la societat, abordant una gran diversitat de col·lectius o segments de població, problemàtiques socials i conductes de risc.

Molts dels programes utilitzen l’exercici físic i l’esport com a eina d’intervenció i prevenció. La pràctica esportiva contribueix a la millora de la salut física i psíquica, i també se’n deriven beneficis socials i integradors.

 

 

 

 

PRESENTACIÓ FUNDACIÓ ESPORTSALUS

 

Presentació Fundació Esportsalus

 

 

 

 

 

 

OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERÈNCIES ... ADREÇATS A TÈCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formació que poden sol·licitar Ajuntaments de fora de la província de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundació La Caixa i l'assessorament de la Fundació Esportsalus, l’Agrupació Barça Jugadors presenta el nou “ENGANXA'T A L'ESPORT”, una jornada per fomentar la pràctica esportiva com a factor de protecció davant el consum problemàtic de drogues, així com l’adquisició d’hàbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCIÓ

(SAP)

DE FUNDACIÓ ESPORTSALUS

El SAP és un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenció de conductes de risc.

 

TALLERS DE PREVENCIÓ adreçats a alumnes de 6è d’Educació Primària, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundació Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la província de Barcelona).