Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notcies | Inici |
Divendres, 30 Octubre 2020

.

Lobjectiu de la Fundaci s el disseny, el desenvolupament i la prestaci de programes d'incorporaci social, assistencials i de prevenci i formaci.


A travs de diferents metodologies, els programes sadapten a les necessitats actuals de la societat, abordant una gran diversitat de collectius o segments de poblaci, problemtiques socials i conductes de risc.

Molts dels programes utilitzen lexercici fsic i lesport com a eina dintervenci i prevenci. La prctica esportiva contribueix a la millora de la salut fsica i psquica, i tamb sen deriven beneficis socials i integradors.

PRESENTACI FUNDACI ESPORTSALUS

Presentaci Fundaci Esportsalus

 

OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERNCIES ... ADREATS A TCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formaci que poden sollicitar Ajuntaments de fora de la provncia de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundaci La Caixa i l'assessorament de la Fundaci Esportsalus, lAgrupaci Bara Jugadors presenta el nou ENGANXA'T A L'ESPORT, una jornada per fomentar la prctica esportiva com a factor de protecci davant el consum problemtic de drogues, aix com ladquisici dhbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCI

(SAP)

DE FUNDACI ESPORTSALUS

El SAP s un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenci de conductes de risc.

TALLERS DE PREVENCI adreats a alumnes de 6 dEducaci Primria, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundaci Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la provncia de Barcelona).