Fundació Esportsalus

Treballem per a la millora de la qualitat de vida de les persones

| Advertiment Legal | Mapa Web | Notcies | Inici |
Divendres, 30 Octubre 2020
Qui som?

Fundaci Esportsalus s una organitzaci no lucrativa que treballa en els mbits psicolgic, mdic i social per a la millora de la salut i la qualitat de vida.


La missi de la Fundaci s donar assistncia a les persones amb dificultats dintegraci social i als collectius amb risc o en situaci dexclusi social, aix com desenvolupar programes de prevenci en conductes de risc adreats
a adolescents i a la poblaci en general.

Lentitat dna resposta a les necessitats socials actuals a travs del disseny i la prestaci de programes de formaci, prevenci, assistncia i reinserci en els mbits psicolgic, mdic i social.

La majoria dels programes se centren en la utilitzaci de l'exercici fsic com a mitj de millora de la salut i la qualitat de vida. D'altres, es basen en la formaci d'agents de salut i prevenci, i altres representen intervencions directes sobre els collectius de risc.

 

OFERTA DE CURSOS, SEMINARIS, CONFERNCIES ... ADREATS A TCNICS I MONITORS D'ESPORT I DEL LLEURE

Formaci que poden sollicitar Ajuntaments de fora de la provncia de Barcelona i a entitats locals, associacions i organitzacions.

Nou Programa "ENGANXA'T A L'ESPORT"

Amb el suport del Departament de Salut, la Fundaci La Caixa i l'assessorament de la Fundaci Esportsalus, lAgrupaci Bara Jugadors presenta el nou ENGANXA'T A L'ESPORT, una jornada per fomentar la prctica esportiva com a factor de protecci davant el consum problemtic de drogues, aix com ladquisici dhbits saludables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN PREVENCI

(SAP)

DE FUNDACI ESPORTSALUS

El SAP s un espai de suport i consulta online per donar resposta a les necessitats i demandes dels joves, pares i educadors respecte a la prevenci de conductes de risc.

TALLERS DE PREVENCI adreats a alumnes de 6 dEducaci Primria, ESO, Cicles i Batxillerat

Fundaci Esportsalus ofereix aquests tallers tots els CENTRES EDUCATIUS privats i concertat de la ciutat de Barcelona i a totes les escoles de Catalunya (excepte els de la provncia de Barcelona).